Husker du at nulstille?

Mange af os har en en ”to-do” hverdag, og det kan være virkelig svært at finde tid og rum til bare at være. Husker du at nulstille og give dig selv et tidspunkt på dagen hvor du koncentrerer dig om at blive stille ?

Det er først når vi gør det at ideerne kan begynde at pible frem, og det er der kreativiteten begynder at blomstre. Jeg bruger naturen hvor jeg føler jeg får en masse forærende. Der sker det at vi helt automatisk bliver langsommere i hjernen, at vi bliver roligere, og derved får vi nemmere ved at nulstille.

Jeg har dog selv erfaret at det kræver et bevidst ønske om at ændre det før der sker noget, og man skal selv være kaptajnen. Når jeg bruger ordet nulstille sker der noget indeni. Mig. Jeg visualiserer et hvidt lærred, som en helt ny begyndelse hvor alle tanker falder væk, alle to do listerne er væk, og så koncentrerer jeg mig om det der er. Jeg øver mig også i ikke at tillægge mine tanker værdi, da jeg så oplever det er nemmere bare at lade dem være som små skyer på himlen der driver forbi.

Jimmy Østbygaard