CREATIVE BEING

Få styrket ss adgang til din skaberkraft og kreativitet

Gruppeforløb eller 1:1 sessions

 

udviklingsforløb for dig der:

  • Har en drøm om at udvikle din kreativitet og sidder fast i en overbevisning om, at du slet ikke har kreative evner

  • Kan du mærke, at du holder dig selv tilbage, men at du i virkeligheden har en drøm om at lave din egen keramik, åbne en webshop med de smykker, du laver, eller andre projekter, der kalder på dig.

  • Har brug for et skub til at realisere ideer og projekter, men mangler et fællesskab til at bakke dig op.

  • Eller dig der har en følelse af, at der er områder af dit liv, hvor du ikke bruger dig selv fuldt ud. Du har en trang til at noget skal folde sig ud.

Ved tilmelding inden 15. september gives 25% rabat på din betaling


Miniforedrag TIL dig der er nysgerrig

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvad Creative Being er og hvad det indeholder, kan du tilmelde dig mit gratis miniforedrag/podcast. Her fortæller jeg mere uddybende om forløbet.

Ellers læs videre herunder …


Forløbet Creative Being….

…har jeg skabt på baggrund af min oplevelse og erfaring af, hvor vigtigt det er, at vi er i kontakt med vores skaberkraft og vores kreativitet. Når vi fornægter vores skaberkraft og/ eller vores trang til at lave noget kreativt, lukker vi ned for vores essens og dermed en vigtig del af os selv. Min oplevelse er, at når vi får øget adgang til vores skaberkraft og vores kreativitet, åbner der sig helt nye veje i os som mennesker. Vi oplever den rigdom, der ligger i at få skabt det rum til os selv. Inde i det rum, er der kun det, vi skaber, ingen kan røre det eller knuse det, og deri opstår en helt unik styrke, som kan bruges på mange andre planer i livet.

Mange af os har brug for støtte til at holde fast i vigtigheden af at bruge os selv kreativt. Og ligeså mange har brug for at være i et fællesskab med andre, der har det på samme måde.

Fælles for alt dette er, at rigtig mange har en overbevisning om, at de ikke er kreative. Det kan være, vi har haft en specifik oplevelse, hvor en skolekammerat har sagt, at ens tegning var grim … Eller at vi ganske enkelt har været i et skolesystem, der slet ikke lægger vægt på at udvikle kreativiteten i os mennesker og slet ikke ser vigtigheden af det. Der sker det, at de begrænsende overbevisninger går ind og blokerer for, at vi overhovedet tør kaste os ud i noget, der har med kreativitet at gøre.

HOLD eller 1:1

Deres åbnet for tilmelding til sensommerhold

Gruppeforløb 4 gange: 14/9, 5/10, 16/10 og 16/11.

Tidspunkt: kl. 15-18

Sted: Københavnsområdet. Pris: 4000 kr

1. rate betales ved tilmelding, 2. rate betales 1. september.

Vedr. 1:1 -forløb har jeg løbende indtag, og hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive .

lb (@) lottebrondum.dk eller tlf 41 63 54 21

Ved tilmelding inden 15. september gives 25% rabat på din betaling.

Har du generelt en følelse af, at du ikke bruger dig selv fuldt ud her i livet, at der er sider af dig, der ikke rigtig har foldet sig ud ? Har du tænkt over, om du måske har brug for at leve dit liv mere kreativt, med mere kreativitet både i dit privatliv og i dit arbejdsliv. Det kan være, du har været i gang med ideer og projekter, men mangler et fællesskab til at bakke dig op i at udvikle din kreativitet og få handlet på de ideer, du brænder for.

Det kan være, vi har haft en specifik oplevelse, hvor en skolekammerat har sagt, at ens tegning var grim, og det sætter spor i vores system uden, at vi er klar over det. Der sker det, at de begrænsende overbevisninger går ind og blokerer for, at vi overhovedet tør kaste os ud i noget, der har med kreativitet at gøre. Nogen har større evner i den kreative retning, men som oftest handler det om, at der ikke bliver lagt nok vægt på, hvad det skaber af værdi for os mennesker at arbejde med vores kreativitet. Ved at få åbnet for den kreative ventil kan vi ganske enkelt også opleve at leve vores liv- vores dagligdag på en mere fri og kreativ måde.

Jeg har udviklet forløbet Creative Being, fordi jeg brænder for at hjælpe mennesker til at komme i kontakt med deres skaberkraft, kreativitet og få skabt plads til det kreative rum i hverdagen. Forløbet tilbyder jeg både som gruppeforløb og som 1:1-forløb.

Vil du med?